Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Januar

Naključno iz intervjujev in kolumen

Stoletji angloameriške prevlade temeljita tudi na truplih
dr. Žiga Vodovnik, Fakulteta za družbene vede | Ponedeljek, 20 Oktober 2008
Žiga Vodovnik "Že s površnim poznavanjem britanske in ameriške zgodovine ter posredovanj teh dveh nacij na tujem skozi zgodovino lahko razumemo drzno tezo Davida Gilberta, da nista bili le na napačni strani, temveč da sta bili napačna stran sama."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Januar PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Torek, 04 Januar 2011 18:55

Že smo zakorakali v novo leto. Upam, da ste si uspeli nabrati dovolj energije za nove izzive, ki jih 2011 prinaša. Nekaj o teh izzivih pa že kar v naslednjih vrsticah.

Horoskop: marec

OVEN: V prvem mesecu letošnjega leta vas čaka obilica dela. Kar malo se boste počutili utesnjene, ker ne boste vedeli, kdaj se bo pritisk končal. Priporočam vam kakšno sprostitev nekje v zasneženih krajih, kjer boste vsaj malo pozabili na vse obveznosti.

BIK: Nikar toliko ne hitite. Venomer prehitevate stvari in se zaletavate v nove zamislite. Če boste tako nadaljevali, še dolgo ne boste dosegli želenega učinka. Bodite potrpežljivi in vsaj malo premislite o stvareh, preden se s polno paro zaženete vanje.

DVOJČEK: Vaša novoletna želja vam ne da miru – kar naprej razmišljate, ali se bo uresničilo ali ne. Dajte času čas, malo pozabite na vse skupaj in mirno opazujte razplet stvari. Kdo ve, morda pa se zgodi ravno tedaj, ko boste najmanj pričakovali.

RAK: Popolnoma zasanjani ste vstopili v tale mrki januar. Zdi se, kot da vam sploh ni več mar, kaj in kako se bo zgodilo z vami. Ker vas bo to predvsem sproščalo in vam omogočilo mnogo manj stresnih trenutkov, se bo tega razveselil tudi vaš partner.

LEV: Ves čas vas nekaj mori. Nikar ne pustite, da vam stvar, ki sploh ni tako pomembna, neprestano kvari razpoloženje. Je že res, da so vaši bližnji potrpežljivi, a nikakor si ne zaslužijo, da neprestano stresate svojo slabo voljo nanje. Sprostite se.

DEVICA: Ta mesec se boste veliko obremenjevali z obveznostmi – bodisi v šoli bodisi v službi. Kljub temu pa boste našli čas za zabavo, kjer boste pozabili na vse te zadolžitve. Kdo ve, morda celo spoznate nekoga, ki vam bo krasil še veliko trenutkov.

TEHTNICA: Postali ste radovedni, saj ste opazili nekaj, kar sploh niste pričakovali. Kar nekaj ur tega meseca boste tako namenili raziskovanju te skrivnosti. Bodite pozorni, da ne boste nekomu stopili na žulj. Previdno raziskujte in spoštujte posameznikovo zasebnost.

ŠKORPIJON: Imeli boste nekaj zdravstvenih težav, ki pa jih boste, če boste malo mirovali, premagali kaj hitro. Kljub temu je pomembno, da bolje pazite nase, saj bo zima še dolga. Vključite več sadja in zelenjave v svoj jedilnik, pa bo veliko bolje.

STRELEC: Finance vam bodo ta mesec povzročale nekaj težav. Priporočam vam, da se odpoveste kakšni malenkosti in tako ohranite pozitivno stanje na računu. Nima smisla, da se sekirate in si povzročate sive lase, stvari so le stvari.

KOZOROG: Pred vami je precej stresno obdobje. Ne razmišljajte o tem, kako težko, temveč si zaupajte. Saj sami vidite, da vam uspe vse, kar si zamislite. Nekdo vas hoče presenetiti, ne pokvarite mu veselja. Zelo boste srečni.

VODNAR: Ne pustite, da vam nekdo zleze pod kožo. Sami ste ga dobro presodili, zaupajte si. Z razlogom dvomite v njegove dobre namene. Res nima smisla, da pustite to ob strani, saj boste na koncu samo prizadeti. Ni vredno.

RIBI: Ta mesec vam bo šlo vse kot po maslu. Kar verjeti ne boste mogli. Ker boste zares srečni, bodo to čutili tudi drugi, ki vas bodo še pogosteje vabili v svojo družbo. Uživajte v mesecu, zaslužili ste si.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti