Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Februar

Naključno iz intervjujev in kolumen

Ukinitev državnega sveta bi bila napačna poteza
Jernej Pikalo, izredni profesor za politologijo, FDV | Sreda, 20 Avgust 2008
Jernej Pikalo "Ukinitev državnega sveta bi pomenila, da bi se urejanje življenja v politični skupnosti poslej usklajevalo in dogajalo zgolj na strankarsko politični ravni, brez posvetovanja s ključnimi socialnimi, lokalnimi in funkcionalnimi akterji"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Februar PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sobota, 05 Februar 2011 17:14


Komaj smo zakorakali v novo leto, pa je prvi mesec že mimo in že počasi črtamo dneve najkrajšega meseca. Čeprav pravijo, da bo to mesec različnih viroz in virozic, vam želim, da se bi skozi februar prebili polni zdravja in energije.

Horoskop - Februar

OVEN: Nikakor ne morete verjeti, da vam je končno uspelo doseči dolgoletni cilj. Nikar si ne razbijajte glave z vprašanji, kako vam je to uspelo, ampak uživajte v trenutkih ponosa. Zaslužili ste si jih, saj ste se zares trudili.

BIK: S svojim partnerjem se bosta ta mesec zares ujela. Četudi ste v preteklih mesecih imeli manjše pomisleke glede vajine prihodnosti, boste zdaj spoznali, da je bila le manjša kriza. Potrudite se, da bo čim pogosteje tako lepo.

DVOJČKA: Če se vam zdi, da se vse zgrinja nad vas, se nikakor ne prepustite občutku. Kot boste videli, se boste veliko lažje spopadli z vsemi in vsem, če boste ostali optimistični. Nikakor se ne sekirajte zaradi malenkosti, temveč se osredotočite na pomembne stvari.

RAK: Ta mesec si boste po dolgem času vzeli nekaj trenutkov popolnoma zase. Čeprav niste prepričani, da jih zares potrebujete, boste, ko jih boste končno užili, videli, da ste se prav odločili. Razvajate se in si naberite energije za nove izzive.

LEV: Četudi se vas bo ta mesec lotila manjša viroza, nikar ne bodite slabe volje. Ko se boste pozdravili, boste imeli več kot dovolj časa, da postorite vse, kar med boleznijo ne boste uspeli. Samo počivajte, saj boste tako prej spet dobri.

DEVICA: Vaši dnevi so si precej podobni. Počasi se boste naveličali te enoličnosti in boste začeli iskati nove poti. Neke nove stvari, s katerimi se boste srečali, vas bodo povsem potegnile vase in tako poskrbele, da bodo prihajajoči meseci še posebej pestri.

TEHTNICA: Potem ko se je leto pričelo presenetljivo navdušujoče, se bodo stvari sedaj umirile. Malo boste žalostni, a nikakor se ne prepustite temu občutku. Dejstvo je, da vam bodo stvari še vseeno potekale gladko in brez problemov.

ŠKORPIJON: V tem mesecu boste poskusili razveseliti svojega partnerja. Le-ta bo nad presenečenjem zelo navdušen, zaradi česar boste v tem mesecu res srečna. Ko boste spoznali, kako malo je treba za takšno srečo, boste zares veseli.

STRELEC: Nikar se ne obremenjujte z besedami oseb, za katere je znano, da nikoli ne želijo nič dobrega. Sami veste, kaj in kako, in popolnoma nobene potrebe ni, da bi pojasnjevali svoje zadeve. Pozabite na te malenkosti in užijte mesec.

KOZOROG: Ponovno so pred vami neki izzivi, s katerimi pa boste uspešno opravili. Četudi se vam ta trenutek zdi, da ne veste kaj bi sami s sabo, se ne obremenjujte s tem. Videli boste, da se bo vse izšlo tako, kot si sami želite. Razmišljajte pozitivno.

VODNAR: Navzven sicer dajete vtis, da ste popolnoma brezbrižni, a sami veste, da to ni res. Nekaj vas pesti že kar nekaj časa. Prišel bo čas, ko boste spoznali, da morate to deliti z nekom. Ob tem je pomembno, da se zavedate, da v tem ni nič sramotnega.

RIBI: Spet se vam bo zdelo, da ste sami za vse. Nikar se ne prepustite temu občutku, temveč si poiščite pomoč. Res ni potrebno, da bi vse postorili sami. Res boste morali priznati, da so tudi drugi ljudje sposobni opraviti stvari enako dobro.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti