Bajta Zabava Kafetkanje Marijan Smode se vrača!

Naključno iz intervjujev in kolumen

Bog daj, da bi crknu televizor
Jan Küzma | Torek, 23 September 2008
Jan Küzma - Bog daj, da bi crknu televizor 
 
"Serije (in filmi) večinoma temeljijo na problemih z izgledom in ljubezenskih težavah protagonistov, namesto, da bi nas očarala kompleksna zgodba, inovativnost ali kakšna drugačna zasnova, ki gre dlje od ljubezenskega trikotnika."

 

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Marijan Smode se vrača! PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Nedelja, 31 Oktober 2010 16:19

Marijan SmodeV tem mesecu je svoj 50. rojstni dan praznoval Marijan Smode, ki ga večina ljudi pozna po pesmih Mrtva reka in Jožica. Ob svojem srečanju z Abrahamom je napovedal vrnitev na sceno z novimi skladbami, med drugim s pred kratkim izdanim singlom Špranca. Kmalu pa lahko pričakujemo tudi njegov novi album, ki ga je poimenoval Kapljica.

Po tem, ko je slovenska predstavnica za Miss sveta, Dravograjčanka Sandra Adam, predčasno zapustila tekmovanje je preko socialnega omrežja Facebook sporočila, da bo zaključni izbor spremljala kar od doma, skupaj z družino. Sandra je na isti dan praznovala tudi svoj rojstni dan, tako da so si izbor ogledali kar v okviru praznovanja. Kot je še dejala za MMC Rtv Slo ji je žal, da je prireditev spremljala od doma, a je hkrati vesela, da je vsega konec.

Kot smo pred kratkim pisali, v novem krogu igre Zvezde plešejo, ki poteka v okviru oddaje Spet doma, nastopa tudi Tomaž Mihelič, sicer znan kot Marlena iz Sester. V svojem prvem nastopu je skupaj s Špelo Kralj, sicer profesionalno plesalko, s čačača-jem uspel prepričati gledalce, tako da bomo njune plesne veščine še lahko spremljali.

Pretekli vikend smo bili priča prvim tekmam alpskega smučanja za letošnji svetovni pokal. V soboto so se tako po smučišču v Söldnu spustila dekleta. Med slovenskimi predstavnicami se je uspela v prvo trideseterico uvrstiti le naša najboljša smučarka, Tina Maze, ki je na koncu osvojila spodbudno 6. mesto. V nedeljo pa so se za točke pomerili še fantje, pri čemer so odpeljali le prvo vožnjo, saj je drugi tek zaradi slabega vremena odpadel. Pri vsem tem pa nas je kar malo razveselil Aleš Gorza, ki je po prvi vožnji s številko 46 zasedel 22. mesto ter se tako edini izmed Slovencev uvrstil v sicer odpadlo finale. Je pa to dober znak za prihodnje tekme.

Na Bajtinem forumu lahko med drugim preberete tudi, da je ob četrtkih zjutraj v oddaji Dobro jutro na Sloveniji 1 mogoče spremljati Jana Robina, sicer nadarjenega koroškega igralca, ki smo ga med drugim lahko spremljali v predstavi »Bica js se bom ubeso«, ob napovedovanju vremena. Nedvomno eden izmed mladih Korošcev, o katerem bomo v prihodnosti še veliko slišali.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti