Bajta Zabava Kafetkanje Bo novi obraz Zlatarne Celje Korošica?

Naključno iz intervjujev in kolumen

Refleksija: Kruh naš vsakdanji
Patricija Zbičajnik | Torek, 20 Maj 2008
Patricija Zbičajnik "Zanima me, koliko take hrane vržejo stran, medtem ko se evropska populacija redi, nekje drugje pa tretji svet strada od lakote? ... Razočarana nad človekom in sprašujoče sem na poti domov gledala nebo, pred očmi pa podoživljala vse te krutosti."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Bo novi obraz Zlatarne Celje Korošica? PDF natisni E-pošta
Prispeval Katja Žunec in Lucija Kac   
Torek, 03 Avgust 2010 12:19

Kot je poročala revija Lady, sta Katja in Jure Bricman, ki ustvarjata izdelke iz porcelana pod blagovno znamko Catbriyur, šokirana. Ugotovila sta, da je nekdo ponaredil njune izdelke ter jih prodajal pod njunim imenom. Prejela sta namreč elektronsko pošto z naročilom 40 izdelkov Catbriyur. Ker je stranka priložila tudi sliko izdelka, ki ga je že kupila v eni izmed trgovin, sta Korošca hitro ugotovila, da gre za ponaredek, ki predstavlja izredno slab približek originalu. Kasneje sta izvedela, da stranka tudi ni prejela certifikata o avtentičnosti oziroma pristnosti Catbriyur. Zakonca Bricman sta hitro ugotovila, kdo je ponarejal njune izdelke, trenutno pa se še odločata o nadaljnih sankcijah oziroma ukrepih.

Tina Maze - obraz nakita LenciaZlatarna Celje preko nagradnega tekmovanja išče novi obraz za svojo kampanjo. Na tekmovanje se lahko prijavi skoraj vsako dekle, pogoja sta predvsem lep obraz in urejene roke. Med kandidatkami, ki se za Lencia obraz potegujejo, smo zasledili tudi štiri Korošice in sicer Nino Mavrin, fotomodel in punco Janija Pavca, Špelo Sklepič, uspešno koroško predstavnico v lanskem tekmovanju Miss Hawaiian Tropic, Tejo Sedovšek, letošnjo kandidatko za Miss Koroške (iz tekmovanja je sicer predčasno izstopila) ter Tjašo Ošlak, ki se z manekenstvom že dalj časa ukvarja. Lani je obraz omenjenega nakita predstavljala koroška smučarka Tina Maze.

V okviru letošnjega BeachToura je v minulem vikendu v Kranju potekalo finale državnega prvenstva v odbojki na mivki Astec Open. Povsem zasluženo sta v moški konkurenci zmago slavila Vid Jakopin in Jernej Potočnik, ki sta v finalnem dvoboju premagala dvojico Alen Pajenk/Nejc Zemljak. Na turnirju sta sodelovala tudi Korošca, brata Pokeršnik, ki pa sta morala v četrtfinalu premoč priznati prav kasnejšima udeležncema finala – Pajenku in Zemljaku. V ženski konkurenci sta odbojkarici Andreja Vodeb in Martina Jakob uspešno premagali vse svoje nasprotnice ter tako osvojili naziv državnih prvakinj.

V preteklem tednu se je na TV Papriki s svojimi hišnimi ljubljenčki predstavil koroški glasbenik Fredi Miler. Tako smo lahko spoznali njegova pekinezerja in želvo, s katero se psa še posebej rada igrata. Fredi je pokazal, kako rad ima živali ter opozoril na pomen lepega ravnanja z njimi.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti