Bajta Zabava Kafetkanje Fredi prepričljiv igralec?

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Mihael Mlinšek
Robert Marin, Uroš Prosen; foto: Matjaž Rušt, Aleksander Mlinšek | Sreda, 31 December 2008
Mihael Mlinšek "V ospredju mi je bil sprva denar, po tem pa mi je samo življenje na nek način postalo všeč." /.../ "Meni je moj cinizem ter bolj sarkastičen način humorja vedno služil kot nekakšna opornica, na katero sem se oprl v nevsakdanjih položajih ali življenjskih situacijah."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Fredi prepričljiv igralec? PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 06 December 2010 21:05

Tina Maze se je odločila, da bo podaljšala svojo pogodbo z Zlatarno Celje. Le-ta tako še naprej ostaja njena pokroviteljica, ki bo naši smučarki tudi letos namenila nekaj sredstev od prodaje in jo tako podprla pri njenih uspehih. Seriji nakita Lencia je Tina dodala še kolekciji Butterfly wings in Deep blue, za poimenovanje katerih je Tina navdih dobila iz prebujajoče narave.

Fredi MilerFredi Miler je v lanskem letu nastopil v kratkem filmu, poimenovanem E-pigs, ki ga je režiral Peter Pašić. Film je na enem izmed filmskih festivalov v Kaliforniji pred kratkim prejel nagrado za najboljši film. Kot kaže, je Fredi prepričljiv tudi v vlogi igralca. Kot vemo, se Fredi pojavlja tudi v slovenski seriji Lepo je biti sosed.

Za Tino Maze je vikend hitrih disciplin – v petek in soboto se je s sotekmovalkami pomerila v smuku, v nedeljo pa v superveleslalomu. Potem ko ji v petek ni šlo vse po načrtih in je tekmo končala na 21. mestu, je v soboto smučala veliko bolje in zasedla sedmo mesto. Ob tem je Andrea Massi, vodja njene ekipe, dejal, da je blizu vrhu.

Včeraj pa se je Tina borila za točke svetovnega pokala na superveleslalomu v Lake Louisu. Po dobrem začetku je zgrešila vratca in odstopila. Po tekmi je Massi povedal, da preveč niha ter da se preveč obrmenjuje s stvarmi, ki niso povezane s samim smučanjem. Kot je še dodal, je imela Tina pred sezono veliko pogovorov s sponzorji, a jim ni uspelo pridobiti nobenega novega.

V nedeljo zjutraj je bil gost na Valu 202 Ciril Horjak oziroma dr. Horowitz, koroški stripar in karikaturist. V oddaji je povedal marsikaj o svojem življenju, med drugim tudi to, da del svojega časa namenja delu z avtističnimi otroci, da je zaradi narisane karikature že bil na sodišču in da ima tri nadobudne otroke. O tem in marsičem drugem se je z njim pogovarjal še en Korošec, radijec Matej Praprotnik.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti