Bajta Zabava Kafetkanje Bo Kos ponovno predsednik?

Naključno iz intervjujev in kolumen

Hej, ne boj se sveta tam znotraj!
Alenka Gajšek | Ponedeljek, 12 December 2011
Alenka Gajšek

"Samooklicani guruji (sicer z diplomami, potrdili, licencami različnega porekla) nam obljubljajo instant rešitve za ne tako zelo instant probleme. Za ne istant probleme sploh."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Bo Kos ponovno predsednik? PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: Sebastjan Apačnik   
Ponedeljek, 22 November 2010 21:47

Adi SmolarPretekli vikend so podelili gonge popularnosti. Med tiste najbolj priljubljene, ki so se borili za nagrado, se je uvrstil tudi koroški kantavtor Adi Smolar. Toda tokrat je ostal praznih rok, saj so bralci in bralke Vikenda za najbolj popularno pevko izbrali Tanjo Žagar.

Po odstopu predsednika Slovenske nogometne zveze, Ivana Simiča, je Drago Kos povedal, da bo zdaj tudi on začel razmišljati o prevzemu te funkcije. Kot je še dejal, se mu zdi odločitev Simiča, da je odstopil, pravilna, saj so bili odnosi v zvezi porušeni. V kolikor bi dejansko postal predsednik, je dejal, bi se najprej lotil izboljšanja odnosov s člani A reprezentance in medobčinskimi zvezami.

Vsi, ki vam je Sandra Adam, aktualna Miss Slovenije, všeč, lahko odslej spremljate novosti iz njenega življenja tudi preko uradne spletne strani Miss Slovenije. Tam bo, kot kaže, Sandra pričela tudi s pisanjem bloga, ki bo oboževalcem še dodatno osvetlil pogled na njeno življenje.

Boštjan Nachbar, ki igra za turški Efes Pilsen, je izpustil preteklo tekmo zaradi lažje poškodbe zapestja. Na svoji spletni strani pa zatrjuje, da bo kljub temu nared za boj, ki jih čaka v četrtek. V četrtek se bo Efes Pilsen namreč drugič v letošnji sezoni Evrolige spopadel z letos prerojeno Union Olimpijo.

Tina Maze je po spodbudnem začetku na prvem veleslalomu letošnjega leta svojo dobro pripravljenost potrdila tudi na prvem slalomu. Tako je na tekmi v finskem Leviju dosegla deveto mesto, po koncu pa je povedala, da je delno zadovoljna in delno nezadovoljna s prikazanim. Kot je dejala, je letos začela bolje kot lani, kljub temu pa se zaveda, da je naredila preveč napak.

Ministrica za javno upravo, Irma Pavlinič Krebs, je danes napovedala, da se bo raven investicij za informatizacijo javne uprave ohranila. Ob tem je povedala, da namerava vlada do leta 2015 povečati delež uporabe storitev e-uprave za 20 % s strani državljanov in za 10 % s strani poslovnih subjektov.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti