Bajta Zabava Kafetkanje Viktorje bo režirala Korošica

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Domen Karničnik - fuzbal po ameriško
Domen Bogataj | Ponedeljek, 21 November 2011
Domen Karničnik

"Če primerjam samo formulacijo igre in taktiko, je naša igra kar precej podobna ameriški, tam je mogoče več podaj, več pa imajo tudi igralnih akcij. Mi se jih naučimo okoli štirideset, oni jih imajo okoli dvesto."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Viktorje bo režirala Korošica PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Torek, 15 Marec 2011 20:15

Barbara Zemljič

Prihajajoči vikend bodo podelili Viktorje. Prireditev bosta povezovala stand-up komik Boštjan Gorenc – Pižama in igralka Lucija Ćirović, in sicer pod taktirko režiserke Barbare Zemljič, sestre Pie Zemljič. Barbara je uspešno režirala že tudi lansko podelitev Viktorjev, pa tudi sicer se kot zelo dobra režiserka in scenaristka lahko podpiše pod številne oddaje TV Slovenija, tako da lahko pričakujemo prenos, vreden ogleda.

Koroška pevka Sara Kobold te dni predstavlja svoj novi singel, poimenovan Zapomnil si me boš. Kot je Sara povedala za 24ur.com, s to pesmijo nadaljuje svoje glasbeno sodelovanje z Martinom Štibernikom. Dodala je tudi, da ji je sama skladba zelo všeč, prav tako, da gre za ljubezensko besedilo, česar pa, kot pravi, so poslušalci pri njej že navajeni in s čimer namerava tudi nadaljevati.

Boštjan Nachbar z ekipo uspešno nadaljuje z izvedbo projekta, ki so ga poimenovali Življenje je košarka. Gre za projekt, pri katerem se trudijo za integracijo oseb z motnjami v duševnem razvoju v sodobno družbo. Kot smo pisali nekaj časa nazaj, so pri projektu uspešno začeli z izvajanjem učnih ur košarke za varovance delovnih centrov Koper in Kranj. Projektu pa je zdaj namenjen tudi en del Bokijeve spletne strani, kjer lahko redno spremljate, kako Življenje je košarka napreduje.

Za Tino Maze je ponovno cel kup novih uspehov. Korošica je pred kratkim navduševala tudi v neposredni bližini, in sicer v Trbižu. Na tekmi jo je spremljal tudi njen štirinožni prijatelj, zlati prinašalec Mik, za katerega je Tina po tekmi na svojem blogu zapisala, da je bil najlepši in najboljši navijač v Trbižu. Tino zdaj čaka še zaključek sezone, kot pa je razvidno iz njenega bloga, se zaključka sezone ne veseli tako zelo, saj uživa v trenutkih, ko je na vrhu.

Koroški izvoljenec v parlamentu, Zmago Jelinčič Plemeniti, je v preteklem tednu ponovno polnil medije. Na seji se je namreč sprl s kolegom Tadejem Slapnikom, s katerim sta si izrekla tudi nekaj groženj. Jelinčič je Slapniku med drugim dejal, da »jih bo po pički dobil«, ta pa mu ni ostal dolžan, temveč mu je rekel če ga »zabriše skozi okno«.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti