Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Avgust

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Dalaj Eegol
Ana Štruc, foto: Jan Küzma | Četrtek, 26 November 2009
Dalaj Eegol (Ali-En)

"Lahko rečem, da je bil zame osebno AliEn tako lik kot tudi projekt katerega sem v določenem obdobju življenja kreativno živel."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Avgust PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Ponedeljek, 02 Avgust 2010 21:55

Pa ga bom dočakala tudi jaz - dopust torej. Za mano je precej naporna prva polovica (oziroma malo več) leta, tako da že res komaj čakam, da za trenutek čisto odklopim. Tik pred mojih oddihom pa še nekaj besed o tem, kaj lahko pričakujete v avgustu. Uživajte!

Horoskop za avgust

OVEN: Najlepši trenutki tega poletja so na žalost res že za vami, a ostaja vam spomin na tiste posebne minute. Misel nanje vam še danes požene kri po žilah. Če boste vsak dan za kak trenutek odmislili skrbi in razmišljali o tem, kaj lahko jesen prinese, vam bo toplo pri srcu.

BIK: Če je dopust že za vami, si privoščite še kakšen krajši oddih nekje v Sloveniji. Jesen bo prinesla nove izzive, za katere boste potrebovali veliko sveže energije. Naberite si moči ter se maksimalno pripravite na jesenska nova doživetja.

DVOJČKA: Zdravje vam je začelo nagajati, a nikar ne skrbite. Malo popazite nase, če imate možnost, se še malo namočite v morju ter vdihnite blažilni morski zrak. Dobro vam bo delo. Čas pa je, da naredite tisto, kar bi morali že zdavnaj narediti, a kar odlagate. Samo ne bo šlo stran.

RAK: Pred vami so lepi trenutki, potrudite se, da jih boste znali primerno ceniti. Partnerju pokažite, da vse to, kar doživljate, ne bi bilo tako prijetno, če bi ga ne bilo ob vaši strani. Ljudje znamo ceniti lepo besedo, zato ne skoparite z njimi.

LEV: Pa je odšel težko pričakovani julij. A nikar ne bodite žalostni. Pred vami je še veliko zanimivih in zabavnih poletnih dni. Bodite bolj odprti do ljudi okoli vas in ne tiščite vsega v sebi. Konec koncev lahko kdo drug pozna rešitev na vaš problem, četudi se vam zdi, da je to nemogoče!

DEVICA: Nekako ste čisto na stranski tir potisnili prijatelje. Ta trenutek se vam še ne zdi, da bi karkoli oziroma kogarkoli pogrešali, a ko boste nekoga obupno potrebovali, ne bodite presenečeni, če ga boste težko našli. Mar ne bi bilo pametneje zdaj nameniti kakšnega trenutka tudi prijateljem, kot kasneje obžalovati?

TEHTNICA: Saj sploh ne morete verjeti, da se vse te lepe stvari dogajate vam. Uživajte v njih in ne razčlenjujte vsake stvari do potankosti. Vsi vam privoščijo vašo srečo, le sami morate še začeti verjeti, da ste si to zaslužili. Ne razmišljajte negativno!

ŠKORPIJON: Pred vami je nekaj pomembnih finančnih odločitev. Najbolje, da o vsem temeljito premislite ter ocenite, kaj so vaše želje ter kaj zmožnosti. Ne bodite površni, saj gre za zadevo, ki bo pomembno vplivala na vas. Vzemite si čas, da kasneje ne boste česa obžalovali.

STRELEC: Ta mesec boste ves čas na trnih. Nekaj pomembnega je pred vami, vi pa se nikakor ne znate umiriti. Verjemite, preveč napetosti ni dobro. Vzemite si kakšen dan samo zase ter se podajte v naravo, vdihnite svež zrak in vsaj za trenutek pozabite na pomemben dogodek. Vse bo še dobro.

KOZOROG: Za vami je pomembna odločitev, za katero niste povsem prepričani, da je bila pravilna. Prepustite se toku življenja in videli boste, kako se bo izšlo, četudi vam ne bo všeč, ni nič izgubljeno. Hkrati pa uživajte v tem, kar počnete in se ne pustite motiti ničemur in nikomur. Avgust vam bo naklonjen.

VODNAR: Stisnite še ta mesec in obrestovalo se bo. Vem, da ni lahko gledati prijateljev, kako uživajo brezskrbne dni, medtem ko se vi utapljate v delu. A rezultati bodo vredni tega, tako da nikar ne obupajte! Bodite vztrajni in razmišljajte pozitivno.

RIBI: Ta mesec bo pustil pomemben pečat. Imeli se boste lepo, srečni boste. Uživajte v vsem lepem, svoje občutke pa delite z najbližjimi, tudi oni bodo srečni za vas. V službi bo zelo mirno, tako da boste svoje delo opravljali v prijetnem vzdušju.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti