Bajta Zabava Kafetkanje Adi o največji trapariji njegove mladosti

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Sebastjan Sovič, RK Slovenj Gradec 2011
Bojan Gros | Sreda, 01 Februar 2012
Seabstjan Sovič

"Novo potrditev dobivam letos, saj imamo kljub temu, da igramo v najnižji kakovostni ligi, zelo dober obisk tekem. Orli in ostali naši privrženci si zagotovo zaslužijo vrhunski rokomet, zato se bomo vsi, ki delamo v klubu, potrudili, da se vrnemo na pota stare slave."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Adi o največji trapariji njegove mladosti PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 10 Januar 2011 21:09

Fredi MilerPo pisanju portala govori.se je Fredi Miler med prazniki intenzivno iskal možnosti za nakup hišice, za katero meni, da bi bila idealna za njega in njegovo družino. Fredi je povedal tudi, da je našel popolno hišici, ki se nahaja v bližini njegovega aktualnega domovanja, in sicer na območju Raven na Koroškem.

Kot smo že pisali, je famozni Tomaž Mihelič, nekaterim bolje poznan pod imenom Marlenna, letos sodeloval v šovu Zvezde plešejo, ki poteka pod okriljem oddaje Spet doma. Tomaž je žirijo in gledalce s svojo soplesalko Špelo celo tako navdušil, da je ob koncu tudi zmagal. S tem je član skupine Sestre pokazal, da mu gre tudi ples dobro od nog ter si skupaj s soplesalko priplesal potovanje v topli Egipt.

Preteklo soboto je ob 30-letnici svojega glasbenega udejstvovanja v Cankarjevem domu nastopil Adi Smolar. Ob tej okrogli obletnici so z njim opravili intervju tudi v Sobotni prilogi časopisa Delo. Adi je za omenjeni časopis tako med drugim povedal tudi, da je bila največja traparija njegove mladosti to, da ni dokončal fakultete ter da se za glasbeno ustvarjanje v takem obsegu ni odločil že prej – ob tem je povedal, da je svojo prvo ploščo izdal šele pri 33ih letih.

Če vam veliko pomenijo priporočila filmov, vam lahko namignem, kateri film je v preteklem tednu navdušil koroško lepotico, Sandro Adam. Kot je namreč zapisala na svoj profil na Facebooku, si je ogledala film Turist, za katerega je dejala, da je super in priporoča njegov ogled.

Potem ko ste že lani lahko na koledarju enega izmed prodajalcev orodja na Koroškem opazovali mično Tjašo Sidar, lahko to počnete tudi letos. Taisti prodajalec se je namreč odločil, da tudi letos popestri stene marsikaterega domačega mojstra s sliko lepotice, in tako na koledar ponovno umestil Tjašo.

Ob odhodu svojega serviserja Dušana Kapša je Tina Maze na svojem blogu med drugim zapisala tudi, da se počuti izdano. Kot je pojasnila, se zaveda, da ni nihče nedolžen, a kljub temu jo je zelo razočaralo to, da jo je zapustil po vsem, kar se je dogajalo čez poletje. Zaključila je, da gre s svojo ekipo naprej, ter poudarila, da je ekipa uspešna, da ima letos 220 točk več kot v tem času lani.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti