Bajta

Razstavno okno

Pasica

Naključno iz Albuma

Uroš Perić & Bluenote Quartett, jazz večer na Ravnah, (11. april) PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Ponedeljek, 06 April 2009 17:53

Uroš Perić v KompleksuPo nemškem Hamburgu in danskem Koppenhagnu ponovno v svoji domovini: Uroš Perič. Pevec in pianist, ki se mu po žilah pretakajo blues, soul in jazz, je poosebljena pozitivna energija. S programom A Tribute To Ray Charles je doslej navduševal občinstvo že na treh celinah, tokrat pa bo ogrel tudi srca in dlani hvaležne in vedno bolj zahtevne koroške publike.

Videti na našem odru izvajalca, ki je nastopil na najprestižnejšem evropskem jazz festivalu v Montreuxu, ni ravno vsakdanja prilika. Pred prazniki, polnimi dobre hrane, privoščite nekaj še srcu: Uroš Perič s svojim Bluenote kvartetom bo za to idealna priložnost!

Več o Urošu Periću na njegovi spletni strani http://www.urosperich.com/, kjer je tudi obilica posnetkov z njegovo glasbo.

Imetnike ABONMAJA JAZZ RAVNE naprošamo, da čimprej potrdijo svojo udeležbo in rezervacijo miz! Vstopnice po 10 eur so v prodaji uro pred prireditvijo, v predprodaji pa v pisarni Kluba koroških študentov, Čečovje 5 in v TiC Ravne na Trgu svobode. Ker je število mest omejeno, si vstopnice zagotovite pravočasno!


Uroš Perić & Bluenote Quartett - A tribute to Ray Charles

Večer jazza v Kompleksu na Ravnah


Koroški mladinski kulturni center Kompleks Ravne

Sobota, 11. april 2009, ob 20.00 uri

Cena vstopnice je 10 evrov.

Pokrovitelj večera je InfoSys d.o.o.

 

Izpostavljen dogodek

Pokrovitelj sekcije
Dodaj dogodek!

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti